Behandelaar

Over Tenchi en Geert Tholen
Geert Tholen, initiatiefnemer en bezieler van Reiki At Work.

Vanuit martiale kunsten ontstond mijn interesse in de Oosterse filosofie, en van daaruit in de holistische benadering van gezondheid. In de loop der jaren beoefende ik Ju-Jitsu, Aikido, Tai Chi, Mindfulness en Zazen (Zen-meditatie).

Mede door het bestuderen van het concept Ki of Chi (levensenergie) waarop deze martiale kunsten gebaseerd zijn, kwam ik terecht bij de Japanse geneeswijze Reiki. Tot op de dag van vandaag volg ik cursussen en verdiep ik me via zelfstudie in dit onderwerp. Om het functioneren van het energetisch lichaam verder te doorgronden volgde ik eveneens een 3-jarige opleiding tot Shiatsu-behandelaar. Deze opleiding zorgde niet alleen voor inzichten in de Oosterse methodes, maar omvatte ook de studie van de Westerse benadering met o.a. lessen anatomie en fysiologie.

Sinds 2015 ben ik als Reiki leraar opgeleid en gecertificeerd door Tadao Yamaguchi Sensei, oprichter van het Jikiden Reiki Kenkyukai (instituut) te Kyoto, Japan. In Jikiden Reiki ligt de nadruk op het zo authentiek en eenvoudig mogelijk doorgeven van de originele leer van Usui Sensei (de ontdekker van Reiki) en Hayashi Sensei (eén van zijn belangrijkste studenten).

De gezondheidsvoordelen die ik zelf heb mogen ervaren door mij te verdiepen in verschillende behandelvormen wil ik graag delen via mijn praktijk Tenchi. Via het Reiki At Work initiatief wordt dit aanbod ook beschikbaar voor professionele klanten. Op deze manier tracht ik een natuurlijke weg naar gezondheid te promoten met een professionele aanpak waarbij respect voor de klant centraal staat.


Interesse in Reiki? Neem contact op voor een gratis proefbehandeling!

Energetische behandelingen zijn geen vervanging van een behandeling door een arts of medisch specialist, maar vormen een zinvolle ondersteuning. Consulteer daarom bij twijfel altijd een arts of medisch specialist.